Wat moet je weten voor je je eerste anabole kuur koopt?

eerste keer

Veel mensen beginnen op aanraden van anderen met een anabolen kuur. Echter is het niet verstandig om hier zomaar mee te beginnen. Veel verstandiger is om eerst informatie in te winnen over wat je precies kunt bereiken met een eerste kuur en wat je wel en vooral niet moet doen.

anabole kuurtjes

Veel sporters die al langere tijd actief bezig zijn met bijvoorbeeld krachttraining merken enige stagnatie tijdens het trainen. Je spieren reageren dan niet meer zo goed op de trainingen die je uitvoert dan dat ze voorheen deden. Je boekt dan minder vooruitgang dan toen je net begon. Dit is ook wel logisch, aangezien je spieren wennen aan de trainingen en de mate waarin je ze belast. Hierdoor kunnen ze na een aantal jaar veel meer hebben en groeien ze ook minder snel. Het is vaak op dat punt dat mensen beginnen met een eerste kuur. Dit kan absoluut uitkomst bieden om weer meer te groeien. Echter is het niet verstandig hier zomaar in te stappen. De risico’s zijn dan veel groter dan de voordelen van een eerste kuur.

Het is dan ook aan te raden om van te voren al ene aantal jaren op een goede manier te trainen, waarbij je de juiste schema’s en de juiste technieken met elkaar combineert. Hierdoor ben je in staat meerdere spieren en spiergroepen aan te spreken, waardoor je weer meer gaat groeien.

Ook is het verstandig om eerst nog winst te boeken bij je voeding en de kwaliteit hiervan. Ook door middel van de juiste voeding kun je veel progressie boeken. Daarnaast krijg je op die manier de juiste brandstoffen binnen die je helpen zo goed mogelijk te trainen. Dit maakt dat je ook door middel van de juiste voeding groter kunt worden.

Als alle bovenstaande punten al goed op orde zijn, dan is het tijd om je eerste kuurtje te beginnen. Ook hiervoor geldt dat je de randvoorwaarden eerst goed op een rijtje moet hebben. Dit voorkomt teleurstelling achteraf en, belangrijker nog, nare bijwerkingen die niet meer verdwijnen. Want naast vele voordelen kent het gebruik van anabolen ook enkele nadelen.

Voor het anabolen kopen is het dan ook raadzaam om voor jezelf eerst een aantal doelen op te stellen die je wilt bereiken. Daarnaast kun je ook bij de verkoper van de anabolen om meer informatie vragen. Ook zijn de meeste verkopers kundig en bereidwillig genoeg om je te helpen bij je zoektocht naar de juiste anabolen die aansluiten bij jouw opgestelde doelen.

Als je dan uiteindelijk de juiste anabolen hebt gevonden is het belangrijk dat je niet gelijk met een te hoge dosering begint. Anabole steroïden bestaan namelijk uit een aantal chemische ingrediënten. Je lichaam is hier voor je eerste kuurtje totaal nog niet op voorbereid. Dit maakt dat je voorzichtig moet beginnen. Doordat je voorzichtig begint geef je je lichaam tijd om aan de anabolen te wennen. Daarnaast geef je jezelf tijd om eventuele bijwerkingen in een vroeg stadium te signaleren.

Ook is het aan te raden niet ineens keihard beginnen te trainen. Je kunt het beste gewoon de training uitvoeren zoals je dat voorheen deed. Ook dit kun je langzaam opbouwen, omdat je namelijk wel een groter uithoudingsvermogen krijgt van je eerste kuurtje. Ook voel je meer kracht, waardoor je zwaardere gewichten aan kunt. Om overbelasting te voorkomen moet je ook dit rustig aan opbouwen.

Nadat je eerste kuurtje er op zit, meestal een aantal weken, is het tijd voor de nakuur. Door middel van de nakuur zorg je er voor dat je lichaam zich weer langzaam herstelt. Daarnaast blijft het effect van je eerste kuurtje langer zichtbaar als je de juiste nakuur hebt gebruikt. Hierdoor is de effectiviteit van de kuur vele malen groter. Ook eventuele bijwerkingen kunnen weer verdwijnen tijdens de nakuur. Als je ineens abrupt stopt is de overgang te groot voor je lichaam en kunnen de bijwerkingen blijvend zijn.

Related Post