Alles wat je moet weten over steroiden – anabolen kopen

De misvattingen over wat steroïden zijn, over hun gevaar en de rol die ze spelen in bodybuilding zijn talrijk. Met dit artikel willen we proberen steroïden van dichterbij te bekijken en alles uitlichten wat je over dit onderwerp zou moeten weten.

Wat zijn steroïden?

“Steroïden” is een term die verwijst naar een brede klasse van organische samenstellingen uit vitaminen en hormonen. Steroïde hormonen worden verdeeld in twee categorieën, corticosteroïden en anabole steroïden, elk met verschillende functies. Anabole steroïden kunnen spieren opbouwen en dit verklaart waarom ze zo prevalent zijn in bodybuilding. Anderzijds, zijn de functies van corticosteroïden zeer belangrijk voor de behandeling van ziektes en allergieën en je zal ze niet terugvinden in een steroïden cyclus voor bodybuilders.

Wat zijn anabole steroïden en waar kan ik ze kopen?

Anabole steroïden zijn synthetische stoffen die testosteron nabootsen.

Testosteron is het mannelijk geslachtshormoon en is verantwoordelijk voor een gezond libido (seksuele drang). Testosteron zorgt ook voor de ontwikkeling van secundaire mannelijke kenmerken, zoals bijvoorbeeld gezichts- en lichaamsbeharing en een zware stem en ook, zeer relevant voor de bodybuilder, voor de ontwikkeling van de spiermassa. Als je anabole steroïden toevoegt aan reeds normale testosteron niveaus, zal je de spiermassa en de kracht doen toenemen, maar ook onvoorspelbare effecten op andere organen.

anabolen kuur injectie

Verschillende anabolen kopen, welke kun je het best nemen?

Anabole steroïden worden in een laboratorium geproduceerd en zijn er in veel verschillende types. De volgende steroïden komen het meest voor:

Nandrolon decanoaat (Deca-urabolin®)

Stanozolol (Winstrol)

Androsteendion

Methandrostenolone (Dianabol®)

Trenbolone (Fina, Tren)

Houd in gedachten dat er zijn vele andere testosteron-derivaten, maar in het algemeen, allemaal met hetzelfde algemene doel, het totale testosterongehalte in het lichaam te verhogen als middel om spiermassa en kracht.

Het woord “steroïden” staat voor een brede klasse van organische samenstellingen die bestaan uit vitaminen en hormonen. Steroïde hormonen kunnen in twee categorieën worden verdeeld, corticosteroïden en anabole steroïden, elk met verschillende functies. Anabole steroïden kunnen s[pieren opbouwen en zijn daarom zo prevalent bij bodybuilding. Anderzijds, zijn de functies van corticosteroïden belangrijk voor de behandeling van ziektes en allergieën en je zal ze niet vinden in een steroïden cyclus voor bodybuilders bij het anabolen kopen.

Sommige anabole steroïden worden direct in de spier geïnjecteerd, sommigen worden als pillen oraal ingenomen, en andere worden als crème uitwendig aangebracht. Een crème die jaarlijks door miljoenen oudere mannen wordt gebruikt die in de andropauze zitten, of overgang (een natuurlijke vermindering van testosteron door ouderdom).

Wat zijn de verschillen tussen steroïden en het menselijk groeihormoon?

Het verschil tussen anabole steroïden en het menselijk groeihormoon (HGH) zit in de manier dat ze werken en in hun functies. HGH wordt in het lichaam natuurlijk geproduceerd en is verantwoordelijk voor reproductie en vervanging van cellen, voor een goede functionering van bepaalde hormonen en enzymen en voor goede hersenfuncties. Aan de andere kant, zijn anabole steroïden bestellen (synthetisch testosteron) verantwoordelijk voor de versterking van de mannelijke eigenschappen en het verhogen van kracht en spiermassa.

Anabolen kopen, wat zijn de gevaren?

Wanneer iemand met een normaal testosterongehalte anabole steroïden kopen / inneemt, kan hij, zowel op korte als op lange termijn, last krijgen van ernstige bijwerkingen, zoals:

Hart- en vaataandoeningen en orgaanbeschadiging

Leveraandoeningen en leverkanker

Borstontwikkeling bij mannen (gynaecomastie)

Inkrimpende testikels

Ernstige acne

Waterretentie

Hoog cholesterol

Waar kan je anabolen bestellen?

spier hormonen

Patiënten met aandoeningen zoals anemie en lage testosteronniveaus krijgen anabole steroïden op recept, voorgeschreven door geautoriseerde zorgverleners.

De Amerikaanse Federale wet verbiedt het voorschrijven van anabole steroïden om beter te presteren in de sport of om de spiermassa te vergroten.

Welke zijn de natuurlijke testosteronniveaus en hoe weet ik of ik een tekort heb?

Een gemiddelde volwassen man produceert dagelijks tussen 3 en 10,50 ng/ml (nanogram per milliliter). Dit varieert van persoon tot persoon en is ook leeftijdsafhankelijk. Natuurlijk testosteron neemt toe in de tienerjaren, bereikt een piek rond de 20-jarige leeftijd en begint langzaam maar gestaag te dalen na je 30ste. Anabolen kopen voor je 21 is niet verstandig!

Symptomen van een laag testosterongehalte

Laag libido (seksueel drang)

Moeite om erecties te krijgen

Haaruitval

Vermoeidheid

Gebrek aan energie

Afname van spier- en botmassa

Stemmingswisselingen

Laag testosteron kan worden behandeld met medicijnen. Overweeg dus een bezoek naar de huisarts indien je denkt een lage testosteronspiegel te hebben. Of koop anabolen bij een betrouwbare bron.

Wat kan ik doen als ik verzekerd wil zijn van een optimaal testosterongehalte?

De volgende paar manieren zijn er om te zorgen dat je natuurlijke testosteronniveaus perfect zijn:

  • Zoek en vind de geschikte voedingssupplementen voor je dieet en fitness doelen.
  • Hou het niveau van je lichaamsvet lager dan 20 procent. Een hoger niveau van lichaamsvet leidt tot testosteron afname.
  • Ga trainen. Zowel krachttraining als hoge intensiteit intervaltraining hebben bewezen testosteron te verhogen.
  • Zorg voor je dagelijkse behoefte aan zink en vitamine D, omdat ze een belangrijke rol spelen in de productie van testosteron in je lichaam.
  • Eet gezonde vetten uit voedsel zoals noten, oliën, eieren, vlees en avocado’s.
  • Consumer eiwitten met een hoog leucine gehalte (uit vlees, noten, zuivelproducten en weiproteïnepreparaten.
  • testosteron kopen of anabolen kopen van een zuivere kwaliteit

Bron vermelding

anabolenreus.nl
anabolenkuurkopen.com
anabolenkopen.nl