Wel of geen anabole kopen?

drugs

Anabolen blijft altijd lastig omdat je natuurlijk een rommel in je lijf wilt stoppen maar je kunt de anabolen ook niet kopen bij de drogist om de hoek. Doe je er daarom verstandig aan om anabolen te kopen in een donker steegje? Is het product wel zuiver? Is het wel een betrouwbare verkoper of denk hij alleen aan geld verdienen? Zijn deze steroiden wel goed voor mij?  Dit en meerdere vragen kunnen er onstaan bij het steroiden bestellen

Opiaten kopen

Gebruikers van steroïden die ook misbruik maken van andere drugs wenden zich vaak tot stimulerende middelen zoals cocaïne en adderall voor een energie boost en om hun eetlust te verminderen. Veel mensen realiseren zich helaas niet dat het mixen van stimulerende middelen een stress is voor het hart en ook agressie verhogend.

Alcohol misbruiken tijdens het gebruik van steroïden leidt vaak tot overmatige agressie.

Deze middelen kunnen samen een langetermijneffect hebben op het gedrag en kunnen de verslaving verergeren. Mensen die alcohol en steroïden samen misbruiken hebben meer kans dat ze gewelddadige misdaden zullen begaan.

In en poging om zelf de slapeloosheid en agressie te behandelen die door steroïden worden veroorzaakt, raken sommige mensen verslaafd aan opiaten, zoals heroïne. Een onderzoek over mannen met een heroïneverslaving toonde dat 9 procent van hen waren begonnen met heroïne in verband met hun gebruik van steroïden.

Statistieken over steroïden kopen en misbruik

In 2014 werden anabolen gebruikt door 1 op de 50 12e-klassers (17-18 jaar). Dit lijkt een laag percentage maar het gaat wel over tienduizenden studenten.

Uit een onderzoek van 2007 bleek dat 77 procent van de studenten die toegaven misbruik te maken van steroïden, tenminste nog een andere drug hadden misbruikt.

In een enquête van gepensioneerde NFL (National Football League) spelers, gaven de spelers toe dat 9,1 procent van hen tijdens hun loopbaan anabole steroïden hadden gebruikt.

Helaas realiseren veel mensen zich niet dat anabolen kopen verslavend kunnen zijn en dat het zeer moeilijk kan worden om zonder enige hulp ermee te stoppen. Toch moet iedereen, die problemen heeft met een steroïden verslaving, weten dat er goede hulp beschikbaar is en ze hoeven er dus niet alleen voor te staan.

Related Post